Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

Merken Er zijn geen producten in deze categorie

Merken

Wij bieden u in onze webshop diverse kwaliteitsproducten aan, waarmee wij zelf in onze Skin Studio salons ook werken. Door onze uitgebreide expertise kunnen wij u ook een goed advies geven bij vragen.

 • La Colline

  In de beautywebshop verkopen wij de producten van La Colline, die doen we met gepaste trots, want La Colline is een natuurlijk symbool voor high-performance huidverzorgings- producten, ontwikkeld in Zwitserland.

  Als we de naam La Colline gebruiken, denken we automatisch aan Zwitserse kwaliteit en betrouwbare producten. De La Colline producten zijn verkrijgbaar in diverse lijnen, namelijk;

  Cell White:
  De La Colline Cell White lijn is speciaal ontwikkeld om de huid mooi blank te houden. Om pigmentvlekken te verminderen. Er staat een hele serie inclusief een kuur voor thuisgebruik tot uw beschikking.

  NativAge:
  De La Colline NativAge is hèt parade paardje van La Colline. Een nieuw tijdperk in de gelaatsverzorging, La Colline NATIVAGE La Crème is voor vrouwen die op zoek zijn naar uitzonderlijke kwaliteit en effectiviteit. Deze techniek is de TOP voor Anti-Aging.

  Deze lijn bestaat uit het prachtige NativAge Le serum en NativAge La crème.

  Swissentials
  Binnen deze lijn bestaan er 2 producten nl:

  De CMAge Pure & Mat: is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde en vette huid, deze creme werkt hydraterend en matterend.
  De CMAge First Cellular Emulsion: Een zachte hydraterende emulsie voor elk huidtype, deze La Colline Emulsie is voor de eerste verzorging van de huid.

  Men:
  De La Colline heeft een eigen lijn ontwikkeld voor de man. De hedendaagse man heeft behoefte aan huidverzorging en aan de een goed oogproduct. Dit vind u binnen de La Colline lijn for men.

  Eye Contour program:
  La Colline heeft diverse oogproducten ontwikkeld voor de huid rondom uw gevoelige ogen. Dit varieert van een gel tegen wallen tot de radiance eye cream voor de donkere kringen onder de ogen. Al deze producten kunt u bestellen via de beautywebwinkel.

  Voor verdere informatie kunt u kijken op de beautywebwinkel of op de LaCollineShop.nl

 • hannah

  In deze webwinkel verkopen wij producten die kwalitatief op een hoog level staan.
  Eén van de merken die wij verkopen is het merk hannah. Het product hannah staat voor huidherstel en huidverbetering.

  Hannah is inmiddels 35 jaar op de markt en is begonnen met de hannah 24 uurs creme en de hannah cleansing milk. Inmiddels is het merk uitgebreid tot een volwaardig merk dat zichtbaar is in diverse lijnen.

  Hannah Grijze of 'standaard' lijn:
  Zo heeft hannah de 'standaard' ofwel de grijze lijn.
  Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, al deze ingrediënten brengen samen een krachtige werking teweeg.

  Daarnaast heeft hannah de hannah Red line:
  De Red line is de wat luxere hannah lijn, die zorgt voor een jeugdige, stevige en gezonde huid.
  De Red line pakt de huidproblemen aan daar waar het probleem zit, dus bv de first Aid voor de zeer gevoelige en kwetsbare huid en de hannah oxys genes om extra zuurstof in de huid te brengen.

  De hannah Sun Perfection lijn:
  Deze lijn perfectioneerd de werking van de zon die is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV straling.
  Deze lijn bevat de hannah high quality cream, hannah juvi-protect, de Fade en de Full Lips, welke zorgt voor een goede zonbescherming en vollere lippen.

  De hannah Clear lijn;
  De heldere lijn van hannah, puur natuur, zonder geur en kleurstoffen.
  De lijn met respect voor de mens, de huid en het milieu.
  In de hannah Clear lijn vind je o.a. de Clearity Cream, de Cleansing oil en de Sparkling Spray.

  De hannah Body;
  De hananh Body lijn voldoet aan de specifieke eisen die uw lichaam stelt een huidverzorgingsproduct voor de huid. Dit gaat van een hannah Shower Treatment tot een heerlijke Body Cream en geweldige Body Scrub, die uw huid zo ongelooflijk doorbloed dat u niet weet wat u overkomt.

  Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

 • Youngblood
 • Sense! Afslankkuur
 • Bio-HCG Druppels
 • Keromask
 • Beauty Pillow

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

 • 22 jaar expertise
 • Veilig en betrouwbaar
 • Gratis product advies per mail of telefoon
 • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.