Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Anti-Spot White Corrector 15 ml Bekijk groter

La Colline Anti-Spot White Corrector 15 ml

LC0010

Nieuw

La colline

Anti Spot White Corrector 15 ml.

Meer details

€ 108,00

Meer informatie

Anti -Spot White Corrector is een geconcentreerde verhelderende verzorging en pakt pigmentvlekken doeltreffend aan. Het Mela-Control complex werkt vooraf door onregelmatigheden te verzachten en een harmonieuze pigmentering te herstellen. Pigmenststoringen worden verzacht doordat ze ideaal gecamoufleerd en beschermd worden dankzij een enigszins dekkende textuur met zonnefilters. De grootte en intensiteit van de pigmentvlekken worden kleiner, de teint is perfect. Hoe te gebruiken?s Ochtends en s avonds op de pigmentvlekken aanbrengen in aanvulling op de overige verhelderende producten van La Colline.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.