Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

Disclaimer voor Beautywebwinkel

Beautywebwinkel.nl, hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot http://www.beautywebwinkel.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Beautywebwinkel.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Beautywebwinkel.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Beautywebwinkel.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Beautywebwinkel.nl. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Beautywebwinkel.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Beautywebwinkel.nl en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Beautywebwinkel.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.