Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Personal Choice (30ml) Bekijk groter

hannah Personal Choice (30ml)

HN0020

Nieuw

hannah

Personal Choice (30ml)

Meer details

€ 49,90

Meer informatie

hannah Personal Choice Een revolutionair nieuwe ontwikkeling is de kracht van de Okra plant, welke als ingredient Myoxinol levert. Deze unieke werkstof ontspant de huid direct gedurende langere tijd. Dit, op een zodanige wijze, dat gelaatsrimpels aanzienlijk minder zichtbaar zullen worden.Actief tegengaan van de biologische verouderingDeze werkstof veroorzaakt onderbrekingen van de spiercontractie, waardoor rimpels aanzienlijk minder strak worden aangetrokken. In tegenstelling tot zogeheten 'injectables', werkt myoxinol eveneens actief tegen de biologische veroudering van de huidcellen, hetgeen reeds onvermijdelijk vanaf het 21e levensjaar plaatsvindt.hannah Personal Choice bevat vitamine CDoordat hannah Personal Choice tevens een in olie oplosbare vorm van vitamine C bevat, werkt de creme tegen het vrij komen van 'vrije radicalen', die gezonde cellen aantasten en die degeneratie bevorderen. Hiermee heeft hannah Personal Choice een sterke antioxidant werking.Het toegevoegde Anti-Leukine-6 , afkomstig uit bruine algen, heeft de kracht om celschade aan het DNA, bijvoorbeeld door UV-straling, tegen te houden. DNA verzorgt de opbouw van de functie van de cel, en is dus erg belangrijk om goed in conditie te worden gehouden. Multifunctioneel en effectief in de eeuwige strijd tegen huidveroudering Hoe te gebruiken?hannah Personal Choice is een product dat u dagelijks kunt aanbrengen onder de creme van uw keuze. Het zal ook gegarandeerd zeer snel uw persoonlijke keuze zijn voor een zijdezachte, stralende en vooral jeugdige huid!

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.