Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah 24-hour Skin Balancing (50ml)

HN0009

Nieuw

hannah

24-hour Skin Balancing (50ml)

Meer details

€ 45,00

Meer informatie

hannah 24-hour Skin Balancing Deze 24-uurs creme werkt als een conditioner voor de huid, geeft zowel mannen als vrouwen en kinderen dagelijks een uitermate goed gevoel, want dit paradepaardje binnen hannah products is 15 jaar geleden door Hannah als eerste product ontwikkeld. Deze creme is ontwikkeld om de huid binnen enkele dagen een zichtbare en voelbare verbetering te geven. Zichtbare huidverbetering dankzij hannahDe actieve, huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbaar huidverbetering. Dit wordt bewerkstelligd door de hoge percentages aan werkstoffen: jojoba, calendula, vitamine E, aloe vera, hydroviton, sheabutter en door de toevoeging van zuiver natuurlijke olien.Hoe gebruikt u de 24- hour Skin balancingGebruikt u hannah 24-hour Skin Balancing voor het eerst? Dan zien u en uw omgeving reeds binnen enkele dagen een zeer duidelijk verschil! hannah 24-hour Skin Balancing geeft uw huid een prachtige glans. Uw huid voelt soepel aan en u bouwt hiermee aaneen opvallend betere huid. Aan te brengen na de reiniging, Vitamin Complex of Skin Elixer.

Accessoires

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.