Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Boek "Geef je huid een kans"

HN0015

Nieuw

hannah

Boek ' Geef je huid een kans '

Meer details

€ 19,95

Meer informatie

Boek "Geef je huid een kans" Is mijn huid wel gezond genoeg? Hoe blijft mijn huid jong en vitaal? Deze vragen stelt iedereen zich wel eens. Een mooie gezonde huid is een waardevol, maar ook kwetsbaar bezit. Maar wie zijn of haar huid op de juiste manier onderhoudt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien voelt dat zelfverzekerder en jonger! Elke huid heeft onderhoud nodig om een goede uitstraling te behouden. In Geef je huid een kans geeft Hannah Hakze op inzichtelijke manier aanwijzingen voor huidverbetering en huidverzorging. Daarnaast staan er tips in die de veroudering van de huid tegengaan. Veel mensen nemen iedere dag een douche, poetsen de tanden en kammen hun haar en dan houdt het op. Maar om de huid gezond, mooi en jeugdig te houden, is er meer nodig. Je huid blijft mooi, vitaal en energiek met de juiste adviezen en een goede, dagelijkse verzorging, aldus Hannah. Geef je huid een kans laat zien hoe je er prima uit kunt zien en je daarbij lekker te voelen. Het boek is zeer praktisch, waardoor je met de nieuwe aanpak van de verzorging van je huid meteen kunt beginnen. Daarmee is dit boek een aanwinst waaraan je veel plezier zult beleven.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.