Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Active Mask (50ml) Bekijk groter

hannah Active Mask (50ml)

HN0022

Nieuw

hannah

Active Mask (50ml)

Meer details

€ 39,90

Meer informatie

hannah Active Mask is een doorbloedingsproduct en geeft een zuurstofshot, peelt, stimuleert de huiddoorbloeding, zuivert en kalmeert de huid. De warme gloed die ontstaat, zorgt voor een betere zuurstoftoevoer, waarmee ook onzuiverheden verminderen.Gebruik instructieHannah Active Mask is toepasbaar bij acne, couperose, rosacea, een onzuivere huid, een gevoelige huid, een verouderde huid en een verdikte hoornlaag. Nadat het masker is ingedroogd, spoelt u deze eenvoudig af met water. Als u daarna uw gezicht naspoelt met warm water, intensiveert u de behandeling. Daarna nogmaals nareinigen met hannah Active Lotion, gevolgd door hannah Vitamin Complex en een van de hannah cremes. Uw gelaat krijgt direct een gezonde en stralende teint.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.