Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Active Dry (20ml) Bekijk groter

hannah Active Dry (20ml)

HN0023

Nieuw

hannah

Active Dry (20ml)

Meer details

€ 23,90

Meer informatie

hannah Active Dry Is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpes, vocht- en irritatieblaasjes. Zwellingen nemen direct af, evenals de kans op infectie. Met het wattenstaafje brengt u de Active Dry aan op de te behandelen locaties en laat u deze enkele minuten drogen zonder te verwijderen.Breng de speciaal voor uw huid geadviseerde hannah creme er vervolgens rondom aan. hannah Active Dry is zeer geschikt voor een beginnend 'maandelijks puistje.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de beautywebwinkel staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.